dimecres, 22 d’abril del 2009

ICV-EUiA de la Llagosta debat sobre el “Pla Bolonia”

Avui dimecres dia 22, la coalició ICV-EUiA de la Llagosta ha realitzat una xerrada a l’IES Marina de la nostra localitat, sobre l’anomenat “Pla Bolonia”. Sota el títol “Parlem del Pla Bolonia”, una quinzena d’assistents han pogut escoltar i participar d’aquells aspectes, positius i negatius que ofereix el Pla Bolonia.

L’acte ha estat presentat pel regidor d’ICV-EUiA, Alberto López i ha comtat amb la participació de Janet Sanz, coordinadora nacional de Joves d’Esquerra Verda i de Carmina Olivé, responsable d’EUiA Universitat. Ambdues ponents han plantejat una xerrada original e innovadora, enfocant l’exposició com una conversa entre elles dues on s’anaven apuntant explicacions i matitzacions del Pla Bolonia.

Les dues ponents han explicat l’origen del pla i el marc normatiu en el que s’ha desenvolupat. Sanz i Olivé han ressaltat que “la lletra del pla pot estar, a priori bé, però que falla molt tota la música” i han exposat nombrosos exemples al respecte, així com “el gran perill de mercantilització de la Universitat pública”.

L’acte, seguint la dinàmica de participació que ha obert ICV-EUiA a la localitat, ha donat la paraula als assistents que han pogut exposar i plantejar els seus dubtes i preguntes.

La jornada ha finalitzat amb l’agraïment d’ICV-EUiA a la direcció de l’IES Marina per la seva col•laboració i emplaçant a tots i totes els assistents a properes activitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada