dimecres, 11 de novembre del 2009

ICV-EUiA de la Llagosta es mostra satisfeta perquè el govern local dugui a terme la seva proposta de creació d’un carril bici

ICV-EUiA de la Llagosta s’han mostrat molt satisfets per la notícia apareguda el passat 6 de novembre a la web munincipal de l’Ajuntament de la Llagosta, en la que s’informa que el projecte més destacat, dins les actuacions previstes en el marc del nou Fons Estatal que rebrà el municipi de la Llagosta, serà la “la creació d'un carril bici que connecti els principals equipaments i serveis de la nostra localitat, com ara el camp de futbol, l'estació de Renfe o el Complex esportiu municipal el Turó”.

Aquesta notícia significa la realització d’una proposta que ICV-EUiA va realitzar l’any 2007 en el sí del govern municipal i que va explicar a la població en el seu butlletí “a peu de carrer” número 2. En aquell moment, la proposta, va ser rebutjada per l’actual equip de govern.

Marta Melgar, ex regidora de Medi Ambient, ha manifestat que “aquesta és una bona noticia per al nostre poble que comença a donar passes cap a la sostenibilitat”. La proposta recollia la creació d’un carril bici aprofitant les obres de millora que s’havien de realitzar en el carrer Pintor Sert, Can Xiquet i en el futur desenvolupament de les Planes II, actualment en litigi per el projecte de l’ARE. Per a Melgar que la proposta es desenvolupi “és fruït del treball i les propostes de la coalició en el sí del govern municipal”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada