dimarts, 16 d’abril del 2013

EUiA de la Llagosta va inaugurar ahir la seva nova seu al número 19 del Pintor Sert

Notícia publicada a la web de l'Ajuntament de La Llagosta
Data de publicació: 15.04.13
Foto: Web Ajuntament de La Llagosta
Esquerra Unida i Alternativa de la Llagosta va inaugurar ahir la seva nova seu. A l'acte va assistir el coordinador nacional d'EUiA, Joan Josep Nuet. El local d'Esquerra Unida està situat al passeig del Pintor Sert, número 19.

Els parlaments de la inauguració van anar a càrrec de Nuet i de Virgínia Jiménez, responsable d'Organització local i Finances d'EUiA a la Llagosta. Lorena Vicioso, diputada al Parlament de Catalunya i coordinadora nacional d'Alternativa Jove-Joves d'EUiA, no va poder assistir a l'acte per motius personals. També, hi va anar el coordinador d'Organització d'Esquerra Unida i Alternativa, Gregorio Belmonte.

Nuet va destacar que la inauguració del nou local d'EUiA a la Llagosta coincidia amb l'aniversari de la proclamació de la Segona República. El coordinador nacional de la formació va ressaltar els valors republicans i va animar als assistents a estar al costat de la gent que treballa pels seus veïns i veïnes.

Per la seva part, la responsable d'organització local d'EUiA va indicar que la nova seu vol convertir-se en un espai de trobada per a la gent d'esquerres. Virgínia Jiménez va dir que la seva formació confia que la ciutadania i les entitats de la Llagosta s'apropin a EUiA per compartir les seves preocupacions.

Un bon nombre de persones van assistir a la inauguració, entre elles representants d'entitats i partits polítics, destacant els socis de coalició d'EUiA a l'Ajuntament de la Llagosta, Iniciativa per Catalunya Verds i Ciutadans Progressistes per la Llagosta. També hi van assistir militants d'EUiA d'altres poblacions, com Mollet, Montcada, l'Hospitalet de Llobregat o Sant Adrià de Besòs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada