diumenge, 17 de juny del 2007

Constituït el nou Ajuntament per a la legislatura 2007-2011

Els tres regidors d’ICV-EUiA donen suport a un nou govern d’esquerres

Ahir dissabte va quedar constituït el nou consistori municipal per a la propera legislatura. Antonio Rísquez del PSC va ser escollit alcalde amb els vots del PSC (10) i de la coalició ICV-EUiA (3), reeditant d’aquesta manera el govern d’esquerres que en els darrers vuit anys ha governat la Llagosta.

El cap de llista i portaveu de la coalició, Alberto López, ha destacat en la seva intervenció la “renovació del nostre grup i la forta presencia de gent jove en la nova composició municipal”. López ha valorat la feina feta pels anteriors regidors d’ICV-EUiA i ha manifestat que “hem estat coherents amb el govern d’esquerres que demanàvem en campanya i conseqüents amb el resultat de les urnes que han donat un ampli suport a les formacions d’esquerres”.

ICV-EUiA i el PSC han arribat a un pre-acord que esta pendent de ser ratificat per les assembles de les respectives organitzacions i que donaria a ICV-EUiA tres regidories i una tinença d’alcaldia.

Jordi Alonso, núm. 2 de la coalició ha valorat de forma molt positiva l’acord “ja que permet a ICV-EUiA seguir incidint en el govern municipal per millorar la Llagosta”. Segons Alonso, “l’acord recull nombroses de les propostes que ICV-EUiA plantejàvem en el programa electoral i a les tres regidories que gestionarà la coalició ben aviat es percebrà la diferència”.

El cap de llista, Alberto López ha manifestat la voluntat de la coalició de seguir treballant per la Llagosta “de manera diferent i obrint la participació a tota la ciutadania, fomentat en tot moment el consens i sobretot escoltant a les persones”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada