dijous, 5 de juny del 2008

La Llagosta forma part de la Comissió permanent de Comerç de la Federació de Municipis

L'Ajuntament de la Llagosta s'ha integrat a la Comissió permanent de Comerç de la Federació de Municipis de Catalunya, un organisme creat recentment. Fa uns mesos es fa constituir l'Àrea de Comerç de la Federació de Municipis i els responsables de l'Ajuntament de la Llagosta van considerar interessant formar part d'aquesta comissió.

La intenció del Consistori llagostenc és integrar-se en aquells espais de debat, discussió i decisió possibles. El regidor de Comerç de l'Ajuntament de la nostra localitat i regidor d'ICV-EUiA, Jordi Alonso, considera que d'aquesta manera es pot aportar un nou grau de coneixement i d'informació al nostre municipi.

A l'esmentada Comissió hi seran representats municipis d'arreu del territori com Barcelona, Badalona, Cambrils, Sitges, Cerdanyola, El Prat del Llobregat, El Vendrell, Girona, La Bisbal d'Empordà, Hospitalet, Reus, Riudecanyes, Tarragona, Viladecans, Terrassa, Vilassar de Dalt i, de la comarca del Vallès Oriental, Granollers, Vilanova del Vallès i la Llagosta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada