dissabte, 7 de juny del 2008

L'Ajuntament de la Llagosta canviarà 99 lluminàries els propers mesos

Amb la finalitat d'adaptar-se a la normativa medi ambiental de la Generalitat, comença ara la segona fase de renovació de punts de llum al nostre poble

L'Ajuntament de la Llagosta renovarà properament 99 punts de llum dels carrers del municipi seguint el plà que va començar l'any passat.

El Regidor de Serveis Municipals, el nostre company d'ICV-EUiA, Alberto López, va assegurar que amb aquestes lluminàries "s'aconsegueix un percentatge de gairabé cero emisions de llum cap a dalt". A més va afegir que "el consum d'energia es notablament més baix i la lluminositat més alta".

Aquests canvis d'ara no son el final. Encara queda un any per acabar de fer tots els canvis de en els punts de llum que incompleixen la normativa medi ambiental al nostre municipi.

La regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Melgar, d'ICV-EUiA, també sostè que "aquestes son petites passes per aconseguir de la LLagosta un poble més sostenible i respectuós amb el medi ambient"

De fet, aquesta iniciativa es una proposta de les regidories de Medi Ambient i Serveis Municipals, gestionades, ambdues, per els nostres companys de partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada