dimecres, 30 de setembre del 2009

ICV-EUiA DE LA LLAGOSTA DEMANA A MONTILLA QUE NO ASSISTEIXI A LA INAUGURACIó DE L’EMPRESA VALENTINE

El portaveu del Grup Municipal d’ICV-EUiA de la Llagosta, Alberto López ha enviat una carta al President Montilla demanant-li que no participi en la inauguració de l’empresa Valentine, ubicada il·legalment al polígon de Can Milans.

En la carta, López esposa al President Montilla que fa quatre anys, la ubicació de Barnices Valentine va rebre una total oposició del poble de la Llagosta i, alhora, li recorda que la “justícia s’ha pronunciat declarant nul l’acord que va possibilitar la reubicació de Barnices Valentine S.A. a la zona verda de Can Milans”.

Així mateix, el regidor d’ICV-EUiA planteja que “el poble de la Llagosta, no entendria que el seu President inaugurés una factoria que es troba en una situació d’il·legalitat” i li ha demanat que “reconsideri la seva visita fins que la justícia no es declari de forma ferma.”

Adjuntem el text de la carta enviada a continuació:

"Molt honorable President de la Generalitat
Sr. José Montilla

Davant la possible visita que ha de fer aquests dies a Montcada i Reixac per tal d’inaugurar oficialment la factoria de Barnices Valentine S.A., li volem fer quatre apunts:

Aquesta factoria està situada al terme municipal de Montcada i Reixac però a menys de 150 metres del nucli urbà de la Llagosta. La nova ubicació d’aquesta factoria va comptar, fa quatre anys, amb l’oposició total del municipi de la Llagosta per la requalificació d’una zona verda a tocar del nostre poble. Prova d’això es el contenciós administratiu que va presentar l’Ajuntament de la Llagosta en contra d’aquesta actuació.

Ara, la justícia s’ha pronunciat declarant nul l’acord que va possibilitar la reubicació de Barnices Valentine S.A. a la zona verda de Can Milans (TSJC. 12 de maig de 2009 Sentència núm. 477).

El poble de la Llagosta, coneixent aquesta sentència, no entendria que el seu President inaugurés una factoria que es troba en una situació d’il·legalitat, al menys pel que fa a la seva ubicació, i fóra normal i justificat que es rebel·li i es manifesti en contra davant d’aquesta inauguració.

Es per això que demanem que reconsideri la seva visita fins que la justícia no es declari de forma ferma. Es pot trobar un poble en contra amb tota la raó que li pot donar una sentència del TSJC.

Adjuntem sentència núm. 477 de 12 de maig de 2009 del TSJC.

Moltes gràcies"

1 comentari:

  1. Bien hecho,esperemos que se la hagan llegar a su despacho y se la lea con detenimiento.Si es así,ya sabrá que el pueblo de La Llagosta está dispuesto a amargarle la inaguración si es que decide venir.

    ResponElimina