dimecres, 23 de setembre del 2009

La pluja obliga a ajornar el homenatje a Federico García Lorca

La pluja caiguda diumenge al vespre va obligar a suspendre l'homenatge a l'escriptor Federico García Lorca que s'havia de fer a la plaça d'Antoni Baqué. Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa, conjuntament amb les entitats que col•laboren en l’organització de l’acte estem treballant per trobar una nova data, cap a mitjans d'octubre per poder realitzar l'homenatge a l'escriptor andalús assassinat per les tropes franquistes.

L'homenatge havia de comptar amb la presència confirmada de la Casa de Andalucía de la Llagosta, el Club de lectura de la Biblioteca de la Llagosta, la Coral Miranda, l'Asociación Gallega Alborada de la Llagosta, Mundo Flamenco i l'Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta. A més, a l'acte també havia de col•laborar l'escriptora de la nostra localitat Mónica Benítez.

ICV-EUiA vol agrair la col·laboració de les diferents entitats i persones individuals, així com la bona acollida que va tenir l'acte malgrat la pluja i que va congregar nombrosos veïns i veïnes de la Llagosta a la Plaça.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada