dilluns, 25 d’octubre del 2010

MARTA MELGAR, REGIDORA D’ICV-EUiA DE LA LLAGOSTA, INCLOSA A LA CANDIDATURA DE LA COALICIÓ A LES ELECCIONS CATALANES

La regidora ecosocialista ocuparà el número 60 de la llista que encapçala Joan Herrera, segons ha acordat aquest dimarts el Consell Nacional d’Iniciativa

El Consell Nacional d’Iniciativa per Catalunya Verds ha aprovat per unanimitat aquest dimarts la composició de la candidatura d’ICV-EUiA a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 28 de novembre. En aquesta llista hi apareix, en el lloc 60, la regidora de la coalició a la Llagosta, Marta Melgar.

En paraules del president comarcal d’ICV, Jordi Garriga, “la Marta aporta a la candidatura una combinació perfecta de joventut i experiència”. A la vegada, Garriga ha expressat que “amb la seva elecció, des de l’organització comarcal d’Iniciativa es vol reconèixer la feina feta per l’agrupació de la Llagosta per oferir una alternativa real a les polítiques anclades en el passat i incapaces de contribuir a la sortida de la crisi que representen el PSC”.

Per la seva part, la candidata llagostenca ha expressat la seva “il•lusió per poder contribuir a consolidar el projecte de modernització econòmica i ecològica de Catalunya que representa ICV-EUiA”. Melgar ha afegit que “una sortida a la crisi que garanteixi la cohesió social és el principal objectiu de la coalició per la propera legislatura”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada