dilluns, 25 d’octubre del 2010

ICV-EUiA de la Llagosta treu al carrer el seu butlletí "Solucions"

Aquests dies s’està distribuint a les bústies de la nostra vila l’últim número de la publicació local d’ICV-EUiA de la Llagosta "Solucions”.

Amb aquest nou número, la coalició obre una nova etapa amb nou disseny més modern i dinàmic, a color, continuant amb la distribució gratuïta per totes les bústies del municipi i amb l'objectiu de treure'l amb molta més periodicitat. La coalició roja i verda dona continuïtat al impuls informatiu que manté amb la ciutadania mitjançant els diferents blocs de l'organització i les pròpies edicions anteriors del butlletí "Solucions".

Alhora la coalició també ha endegat nou un bloc (http://pelcanvialallagosta.blogspot.com) que pretén obrir una nova via d'informació i participació a la ciutadania, en ocasions apàtica davant la vida política i participativa, més en uns moments com els actuals de forta crisi econòmica, de constants casos de corrupció i de polítiques de retallades socials, que desencisen encara més als ciutadans al respecte de la política. Per a ICV-EUiA és precisament la participació, la consciència crítica i política la que pot donar respostes a les crisis econòmiques i socials.

A la revista ICV-EUiA dona la seva visió de temes d’actualitat com, el debat sobre el Pla Estratègic local "Debat de Ciutat" o les diferents actuacions del grup municipal de la coalició a l'Ajuntament. Així mateix, també es parla de les activitats de l'organització, molt especialment del proper acte de homenatge a Miguel Hernández que es realitzarà el proper 7 de novembre a les set de la tarda al Centre Cultural.

La revista recull en la seva contraportada l'opinió de la regidora de la coalició Marta Melgar, envers diferents situacions que s'han produït a la nostra vila. La coalició pretén que, en aquesta nova etapa, la contraportada del butlletí esdevingui un espai d'opinió i participació obert a les diferents entitats del poble.

A part de a la vostra bústia podeu trobar aquesta edició del Solucions en format digital a:

http://issuu.com/solucions/docs/solucions_icv-euia_la_llagosta_tardor_2010


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada