dimecres, 2 de març del 2011

Alberto López va ser presentat com a cap de llista d’ICV-EUiA de la Llagosta per a les properes eleccions municipals del mes de maig

Alberto López va ser presentat divendres com a candidat de la coalició d’Iniciativa per Catalunya Verds–Esquerra Unida i Alternativa a l'alcaldia de la Llagosta. A l'acte van assistir prop d’un centenar de persones entre elles diversos representants d’entitats de la població.

La presentació del candidat de la coalició roig i verda va comptar amb la presència, entre d'altres, de Dolors Camats, portaveu d'Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa al Parlament de Catalunya.

Aquesta serà la segona vegada que López encapçali la llista de la coalició a unes eleccions municipals. L'actual regidor d'ICV-EUiA va ser escollit candidat durant la celebració d'un plenari de les dues formacions polítiques.

Alberto López va tractar diversos temes durant l'acte. El candidat d'ICV-EUiA va parlar de la necessitat d'un canvi al govern municipal “que vagi encaminat cap a un nou model de sostenibilitat, de llibertat, d’equitat i de participació. Un model que posi en primera fila als ciutadans i ciutadanes de la Llagosta i no un que faci polítiques partidistes”. López va indicar que el 22 de maig no només es decideix qui serà l'alcalde de la Llagosta, sinó les polítiques que es portaran a terme.

El candidat de la coalició roig i verda va assegurar que la transparència serà un dels objectius de la seva formació “fent de l’ajuntament un edifici amb les parets de vidre” i posant a l’abast de tothom “totes les eines que disposi la corporació perquè sigui el poble el veritable fiscalitzador de la tasca de govern” per evitar casos d’obscurantisme en el municipi com la sentència del Cas Valentine o el projecte urbanístic de les Planes II.

El cap de llista d'ICV-EUiA va recordar el seu pas per diferents entitats de la Llagosta al llarg dels darrers 30 anys i va indicar que és el candidat que més temps ha dedicat al poble al llarg de la seva vida.

La coalició espera que el 22 de maig es produeixi un canvi a la Llagosta i que aquest estigui representat per ICV-EUiA ja que actualment és el projecte més útil per a afrontar els reptes que necessita la Llagosta.

Llegeix la intervenció sencera d'Alberto López, candidat a l'alcaldia de la Llagosta per ICV-EUiA clicant aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada