divendres, 25 de març del 2011

ICV-EUiA de la Llagosta presenta la seva candidatura amb un Lipdub

La formació roig i verda de la Llagosta ha tornat a innovar en la seva manera de fer i ha presentat la seva candidatura amb la realització d'un Lipdub.



En el video, grabat al Centre Cultural de la Llagosta, es poden anar veient els i les membres que conformaran la candidatura d'ICV-EUiA per a les properes eleccions municipals.

Amb aquesta original manera de presentar la seva candidatura, ICV-EUiA ha volgut transmetre que fer política pot ser més divertit i eficaç i donar a conèixer un grup on hi son molt presents els valors d’amistat, companyerisme, realitats, esforç, imaginació, feina entre altres.

Alberto López, candidat a l'alcaldia per la coalició ha destacat que "el equipo de ICV-EUiA es el equipo que aporta a la Llagosta ilusión, imaginación y experiencia" i ha ha volgut recalcar el la seva intervenció que amb aquest equip arrivarà el canvi a la Llagosta però ha fet una crida als veïns i veïnes del muncipi que noten que la Llagosta necessita aire fresc emplaçant-los a ser els protagonistes del canvi demanat-los "que vosotros y vosotras seáis los protagonistas del cambio. Queremos que seáis vosotros los que expliquéis en la panadería, en el café o comiendo los domingos en casa que ahora es el momento. Que SÍ se puede conseguir. Y si lo conseguimos, si conseguimos que el cambio llegue a la Llagosta será gracias a todos vosotros y vosotras, y más gente que hoy no puede estar aquí. No será gracias a nosotros, NO. Será gracias a vosotros y en este La Llagosta se recordará el día en el que el pueblo habló. Y pidió cambio. Y lo consiguió."

Candidatura d'ICV-EUiA a les eleccions muncipals de la Llagosta del 22 de maig de 2011

1. Alberto López
2. Jordi Alonso
3. Marta Melgar
4. Jesús Ríos
5. Virginia Jiménez
6. Eva Miguel
7. Alba Aguilera
8. Xavi Luengo
9. Sandra Damas
10. Jonathan Mira
11. Juan Damas
12. Ana Belén Cazorla
13. Francisco Padilla
14. Ma. Dolores Franco
15. Juan Carlos Cerrudo
16. Gonçal Aguilera
17. Pedro Fernández
18. Meli Molero
19. Mercè Melgosa
20. Jesús Muela

Petita biografía dels candidats i candidates

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada