divendres, 11 de maig del 2007

Els caps de llista d'ICV-EUiA, PSC, ERC i PP brinden "per una campanya ètica"

El dijous 10 a les vuit del vespre, tot jut hores abans d'iniciar la campanya electoral, els candidats a l’alcaldia del PSC, Antonio Rísquez, d’ERC, Ricard Fernández i en representació del PP, Fulgencio Franco, van respondre a la invitació del candidat a l’alcaldia d’ICV-EUiA a fer un brindis per una campanya ètica.


Abans de fer el brindis,
Alberto López va dirigir unes breus paraules als caps de llista on va demanar que entre tots i totes realitzem una campanya electoral “ètica, sense crispació, amb respecte cap a l’altre, amb cordialitat i també amb crítica, per que la crítica també és constructiva”.

López també va recordar en la seva intervenció al candidat a l’alcaldia del PP al que va desitjar “una pronta recuperación”.

Els assistents van realitzar el brindis conjuntament amb altres membres de les candidates i es van desitjar sort en la campanya.


Un cop finalitzat l’acte,
Alberto López va lamentar l’absència dels candidats de la resta de formacions. “És una pena que no hagin volgut participar d’un acte simbòlic que només busca la concòrdia i la entesa”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada