dimarts, 8 de setembre del 2009

ICV-EUiA reclama resposabilitats

En roda de premsa realitzada dilluns dia 7, la coalició local de ICV-EUiA ha reclamat que es verifiqui quí va donar l'ordre d'amagar la sentència del Cas Valentine i demana que cessi del seu càrrec de forma inmediata.

Dilluns dia 7, la coalició local de ICV-EUiA va fer una roda de premsa amb diferents mitjans locals i comarcals. En aquesta roda de premsa la coalició va explicar cronològicament com van succeïr les diferents informacions que anava rebent durant el mes d'agost i com van mobilitzar mitjans tècnics i humans per aconseguir contrastar aquestes informacions.

El portaveu del grup municipal, Alberto López, va exigir la dimissió del responsable d'amagar la sentència al poble de la Llagosta, "...per coherència democràtica i per cometre una greu errada en la seva responsabilitat, aquesta persona ha de deixar el seu càrrec" va explicar el portaveu. Alberto López, a més, es va referir a que aquesta ordre nomès podia arribar des de els càrrecs més propers a Alcaldia, inclosa aquesta, "... sigui qui sigui, ha de sortir".

També s'ha fet referència als posibles interessos que han fet amagar la noticia. El fet de que les tres administracions implicades siguin del PSC no deixa veure l'aigua clara. "Primar els interessos de partit davant els del teu poble és un fet gravíssim que la gent de la Llagosta no es mereix".

A la roda de premsa també hi eren el President Local d'ICV, Pedro Fernández, i el President Comarcal d'ICV, Jordi Garriga que ha recordat que "...l'alcalde de la Llagosta és tambe President del Consell Comarcal i si es demostra que ha posat davant dels interessos dels votants els interessos del partit, la nostra formació revisarà el seu recolzament en aquesta institució"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada