divendres, 4 de setembre del 2009

L'equip de govern de la Llagosta amaga informació del cas Valentine

El TSJC va dictar sentència sobre el contenciós administratiu obert sobre aquest tema el passat 12 de maig. Aquesta sentència dona la raó al Ajuntament de la Llagosta i l'equip de govern, tot i disposar de la mateixa des del mes de juny, ha amagat aquesta informació a tots els veïns i veïnes.

Ja fa bastants mesos, fins i tot algun any, que el poble de la Llagosta de manera sobirana es va manifestar en contra de la instal.lació de la fàbrica de pintures Valentine a la zona de Can Milans. Van ser molts, els veïns i veïnes que van trobar una causa comuna de lluita, sempre civilitzada, i que ens va retrobar amb moments de reivindicació que semblaven que estaven perduts. Molta gent ens deia que no serviria per res allò. Però erem molts els que, amb l'esperança com a única arma, crèiem que tot era possible, si fèiem força segur que acabariem tombant aquell "Goliat".

I així a sigut. Nosaltres, el poble de la Llagosta, tots i totes sense cap mena de protagonisme hem aconseguit aquella fita. Avui, el TSJC diu que la fàbrica de pintures Valentine està de manera il.legal als terrenys de Can Milans. Que tot allò que es va fer de recalificacions, canvi d'usos de terrenys, etc. es va fer per "[...] favorecer el interés particular de una empresa como es "Barnices Valentine" [...]"

El nostre "enemic" era molt potent i el vam derrotar, però no comptavem que ens sortiria una altra, més petit però no per això menys perillòs. I estava a casa. L'equip de govern del nostre municipi, format exclusivament pel PSC, fa tres mesos que oculta aquesta victòria, la victòria de tots i totes, als despatxos de l'Ajuntament.

Quin és l'interès del PSC per no donar aquesta informació al poble??

Potser s'intenta una sortida honorable entre les diferents institucions implicades?? ("No ens farem mal, oi??")

L'actuació del PSC recorda els temps dels "caciques" on al poble nomès li calia saber el que interessava i prou. L'equip de govern s'està acostumant a fer i desfer sense la participació de la resta de forces polítiques , representants del poble val a dir, i cada dia més afavoreix als seus amics utilitzant la tecnologia digital per fer concessions, es a dir, a dit.

Ho han fet amb Les Planes II, projectant una zona amb 17 edificis, molts d'ells de nou plantes i un de vint plantes, i no nomès no informa al poble sino que desinforma, mentint a l'opinió pública i dient que l'edifici més alt es de divuit plantes. Ara ho fan amb la sentència del cas Valentine, anteposant els interessos de partit als del seu poble. El poble, aquell que amb els seus vots els van donar la responsabilitat de governar però no de decidir per ell.

ICV-EUiA de la Llagosta fa dies que investiga aquest cas. ICV-EUiA de la Llagosta no volia dir res fins que no tinguès la sentència a les seves mans. Fa dos dies que la tenim i inmediatament ho posem en coneixement del poble. Hem publicat un butlletí especial del full informatiu "a la llagosta SOLUCIONS" per fer pública la notícia i en els propers dies farem una roda de premsa on es demanaran les responsabilitats que calguin.

El full informatiu el teniu disponible clicant aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada