dilluns, 8 de novembre del 2010

El Centre Cultural de la Llagosta s’omple per retre homenatge a Miguel Hernández

La coalició ICV-EUiA, en col•laboració amb diverses entitats i veïns de la Llagosta aplega més de dues-centes persones en l’acte d’homenatge

Més dos-cents veïns i veïnes del municipi de la Llagosta van poder gaudir ahir al vespre d’un espectacle digne dels millors escenaris teatrals del país en l’acte d’homenatge a Miguel Hernández organitzat per la coalició ICV-EUiA en col•laboració amb diverses entitats del municipi i veïns i veïnes a títol individual.

Durant prop d’una hora i mitja, els assistents van poder gaudir amb representacions teatrals, interpretacions musicals, dansa i recitals de poemes del poeta Miguel Hernández. L’acte, que va estar conduït en tot moment per l’escriptora local Mónica Benítez, va agradar moltíssim al públic assistent, que a la sortida destacava la qualitat de l’esdeveniment i les sorprenents apostes dels organitzadors.

Una de les apostes més significatives va ser l’última actuació que es va poder veure damunt l’escenari. El jove raper Victor Segundo, del Casal Popular la República, acompanyat a la guitarra per el veterà militant d’EUiA, Jesús Muela, van posar la pell de gallina a tots els assistents amb una cançó creació del raper en homenatge a Hernández, que va arrencar, fins i tot, algunes llàgrimes entre el públic.

Els organitzadors de l’acte s’han mostrat “molt satisfets per la bona rebuda que ha tornat a tenir un acte d’aquest tipus” després que l’any passat la coalició organitzés un homenatge a García Lorca. Per Alberto López, regidor i cap de llista de la coalició ICV-EUiA, queda demostrat que “la cultura està molt present al municipi de la Llagosta i que quan dones a les persones participació i llibertat de creació el resultat és extraordinari”.

ICV-EUiA s’està plantejant ara donar continuïtat a aquest esdeveniment en els anys propers i els seus responsables d’activitats ja han començat avui mateix a posar-se en contacte amb les diferents entitats i persones que han col•laborat en els darrers dos anys per començar a preparar l’esdeveniment del 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada