diumenge, 15 d’abril del 2007

EL PSUC DE LA LLAGOSTA COMMEMORA EL 76 ANIVERSARI DE LA REPUBLICA POSANT EN MARXA LA SEVA NOVA SEU QUE ALBERGARÀ EL CASAL POPULAR LA REPÚBLICA

El passat dissabte 14 d’abril, l’agrupació local del PSUC viu va commemorar amb un petit acte a la seva nova seu, el 76 aniversari de la proclamació de la IIa República. Com ve succeint any rere any, nombrosos veïns i veïnes s’hi van acostar per poder dir la seva i participar d’aquesta commemoració. Entre els assistents també i eren l’alcalde de la vila, Antonio Rísquez i el candidat de la coalició ICV-EUiA, Alberto López.
En la seva intervenció, el Responsable local de l’Agrupació i número dos de la coalició ICV-EUiA, Jordi Alonso va manifestar “la importància de celebrar el 14 d’abril i el que va significar la proclamació de la República per a les classes populars i treballadores”. Segons Alonso, la República va significar “millores polítiques, socials i culturals molt importants i moltes il·lusions i esperances de canvi”.

L’Agrupació Local del PSUC ve celebrant des dels últims 6 anys el 14 d’abril amb diferents activitats que han anat des d’isades simbòliques de la bandera tricolor, mocions als plens municipals fins a jornades culturals. En aquesta ocasió, l’Agrupació posa en marxa el Casal Popular la República “com a una petita contribució a seguir defensant els valors republicans i amb l’objectiu que esdevingui un espai on puguem conversar, debatre, jugar, en definitiva passar bones estones envoltats d’amics i amigues i a més defensant les idees i valors republicans”.

Alonso va explicar que la inauguració oficial del Casal es farà als voltants de la primera setmana de maig i que la formació desitja que a partir del proper 27 de maig “puguem celebrar el 14 d’abril amb molta més implicació de l’Ajuntament de la Llagosta situant els valors republicans allà on els toca”.

Alonso va estar acompanyat pel Secretari General del PSUC viu, Albert Escofet que en la seva intervenció va lloar el treball dels militants del PSUC de la Llagosta i va destacar que aquesta posada en marxa de la nova seu “es veia a venir pel treball constant del PSUC de la Llagosta en la defensa dels valors republicans i d’un projecte polític de transformació”.

Al final dels breus parlaments, els i les assistents van poder gaudir d’un refrigeri i d’una bona conversa sobre la república i el que va significar per als ciutadans i les ciutadanes de la Llagosta.

1 comentari:

  1. Felicidades a todas y todos los que lo hicísteis posible. Fue un día de esos que quedará en el recuerdo de todos.

    Seguir trabajando y luchando en esa dirección.

    ¡¡Salud y república!!

    ResponElimina