diumenge, 1 d’abril del 2007

La coalició ICV-EUiA presenta la candidatura per les municipals de maig

El passat divendres dia 23 de març, ICV-EUiA va tornar a aplegar amics i amigues i simpatitzants de la formació al nou Centre Cultural. El motiu, la presentació de la candidatura de la coalició per a les eleccions municipals.

Prop de dues centes persones van recolzar els 20 homes i dones que conformaran la candidatura que, segons Alberto López “és una alternativa real per governar la Llagosta des d’una perspectiva ecologista i d’esquerres”.

L’acte, presentat per la candidata número 5 de la llista, Raquel Jiménez, va transmetre en tot moment una proximitat amb la ciutadania, inusual en aquests tipus de formats. Jiménez va destacar “la capacitat de treball i d’escoltar de les persones de la candidatura” i es va mostrar molt “engrescada de formar part d’aquest projecte”.

Els dirigents locals de la coalició s’han mostrat molt satisfets per la participació en l’acte i segons Jordi Alonso aquest fet “confirma la línia ascendent de la coalició i ens dona molta confiança per seguir treballant”.

Recolzament nacional

Jaume Botey, ex president d’EUiA i Salvador Milà, diputat al Parament de Catalunya van ser els encarregats d’apadrinar la candidatura per part de les organitzacions nacionals. Botey va destacar “el valor de la unitat i del treball conjunt” i va valorar de forma molt positiva “l’aposta decidida per un equip molt jove i molt preparat”. Milà per la seva banda, va emfatitzar la “participació decisiva d’ICV-EUiA en els canvis que s’han produït a la Llagosta”. Tant Botey com Milà van recordar la trajectòria de les dues formacions i van fer dures critiques a l’actitud “provocadora i impresentable del PP, que sembla que tinguin dret a expedir certificats de democràcia”.

La candidatura

El candidat a l’alcaldia per ICV-EUiA, Alberto López va er l’encarregat de posar en escena la candidatura de la coalició. López va precedir la mateixa amb una intervenció molt propera i cordial on va destacar “la capacitat de treball en equip i de generar il•lusió de la llista”. El candidat va lloar una candidatura que és “descaradament jove, equilibrada en la qüestió de gènere i sobradament capacitada per governar la Llagosta en equip” i va recalcar la voluntat d’ICV-EUiA de ser “molts propers amb les persones i una garantia real de participació ciutadana més enllà del 27 de maig”. Per Alberto López les eleccions del 27 “han de seguir significant un canvi positiu per la Llagosta” i va posar de manifest la voluntat de la coalició de continuar amb “un govern d’esquerres per a la nostra vila i espero que tots els partits que s’autoanomenen d’esquerres diguin el mateix en les seves publicacions”.

Homenatge a Gonçal Aguilera

Trencant el guió de l’acte, López va fer un punt i a part aturant-se en la presentació de Gonçal Aguilera, de qui va lloar el seu “treball, honestedat i constància en la seva feina i del qual em après moltes coses”. L’actual regidor de Medi Ambient ocuparà el lloc 15 de la candidatura i la coalició va voler retre així el seu reconeixement al regidor que es va mostrar “molt sorprès i content perquè se que hi ha un equip amb garanties per seguir treballant i fer un canvi de debò a la Llagosta”.

Tot seguit, López va anar destacant les qualitats i els currículums de tots i cadascun dels membres de la candidatura als que va anar fent pujar a l’escenari. Per al candidat a l’alcaldia d’ICV-EUiA “tenim la millor candidatura, amb experiència i joventut i que representa tots els àmbits socials de la Llagosta”. Alberto López va demanar el suport de la ciutadania “per tenir més presència a l’Ajuntament i poder fer un canvi de debò” i va finalitzar l’acte manifestant que “aquesta candidatura si que enamora”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada