dijous, 27 de novembre del 2008

ICV-EUiA publica un nou número del seu butlletí municipal "a peu de carrer"

La coalició ICV-EUiA ha publicat el número 3 del seu butlletí local "a peu de carrer". En aquesta nova edició del butlletí local, la coalició roig i verda repasa aspectes d'interès com ara un balanç del primer any del govern d'esquerra plural a la Llagosta, un artícle de reflexió sobre la Festa Major i un article amb la posició d'ICV-EUiA al respecte de la futura urbanització de les planes II.

El Balanç de govern

Dins el butlletí, ICV-EUiA valora com a bó el primer any de govern pel que fa a les polítiques que s'han pogut desenvolupar, tot i que manifesta que encara queda molt per fer. La coalició manifesta que la seva empremta s'ha visualitzat en diferents actuacions dins el govern, però recalca la necessitat de més polítiques medi ambientals.

Pel que fa a la relació amb els socis de govern, la coalició roig i verda, posa de palès que "la forma de veure les coses no sempre es coincident i, sovint, la presa de decisions no és una tasca sencilla". Destaca, però, que "la Llagosta mereix un govern d'esquerres que s'entengui i que vegi en la seva pluralitat la seva gran virtut".

Del darrer butlletí de la coalició se n'han distribuït més de 5000 exemplars de fora gratuïta per les busties del municipi.

També el podeu trobar en format pdf clicant en aquest enllaç:
a peu de carrer, número 3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada