dimarts, 4 de novembre del 2008

ICV-EUiA de la Llagosta presenta una reclamació per la interpretació del resultat de la moció de suport als treballadors i les treballadores de NISSAN

La coalició política ICV-EUiA de la Llagosta ha formulat una reclamació a la secretaria de l’Ajuntament de la Llagosta pel que considera “un error en la interpretació dels resultats de la votació de la moció de suport als treballadors i les treballadores de NISSAN que ICV-EUiA va defensar en l’últim ple municipal”.

La moció va rebre el suport dels grups municipals d’ICV-EUiA i CPLL, el vot en contra de PP i l’abstenció dels grups del PSC i de CiU, i, en el ple va ser desestimada, succeint llavors l’error en qüestió.

ICV-EUiA, ha argumentat que, segons l’article 19.1. del Reglament Orgànic Municipal, “Els assumptes i les mocions s’entendran aprovades per majoria simple excepte quan l’assumpte requereixi una majoria especial d’acord amb el que estableix l’art. 47 de la Llei 7/85”. I, que s’entén per majoria simple, o majoria ordinària, aquella mitjançant la qual es requereix, per aprovar una decisió, més vots a favor que dels que son en contra.

Per tant, i donat que el resultat de la votació sobre la moció va ser de 4 vots a favor (ICV-EUiA i CPLL), 1 vot en contra (PP) i 12 abstencions (PSC i CiU), la coalició ICV-EUiA entén que la moció presentada ha rebut el suport necessari per ser aprovada.

Així doncs, i atenent a les consultes realitzades, el punt en qüestió quedaria com a nul i s’haurà de tornar a debatre i votar la moció en el proper ple ordinari que la corporació realitzi.

ICV-EUiA te la intenció de presentar la moció i, atenent al debat que es va produir entorn la mateixa, torna a estar disposada a ampliar-la per a fer-la més extensiva, segons la proposta enviada a tots els portaveus dels grups municipals el passat dilluns 27 d’octubre després de conèixer el text de la moció alternativa presentada en el ple.

Així mateix, la coalició ICV-EUiA demanarà a tots els grups municipals del consistori el suport a la moció per coherència política i respecte a les votacions efectuades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada