dissabte, 12 de juliol del 2008

LA DIPUTADA D’ICV-EUiA, LAURA MASSANA ES REUNEIX A GRANOLLERS AMB COL·LECTIUS DEL MÓN SANITARI

Amb aquesta trobada, on van participar representants dels comitès d’empresa de l’Hospital de Granollers i del Servei d’Emergències Mèdiques, s’inicia una nova etapa en el funcionament de l’Oficina Parlamentària d’ICV-EUiA a la Comarca

Aquest passat dilluns la diputada d’ICV-EUiA Laura Massana va estar a l’Oficina Parlamentària de la Coalició al Vallès Oriental. L’objectiu de la visita era, d’una banda, trobar-se amb col·lectius locals relacionats amb l’atenció sanitària; i, de l’altra, entrevistar-se amb regidors de benestar social d’Iniciativa a la Comarca.

Massana es va reunir amb membres del comitè d’empresa de l’Hospital General de Granollers, en una sessió on es va tractar de la situació generada en aquest centre per les dimissions de supervisors al servei d’Infermeria, així com de les mancances de personal a les diferents àrees d’atenció, en especial a Urgències. A continuació, la diputada ecosocialista es va trobar amb representants del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) que li van exposar diferents problemàtiques referents al servei d’ambulàncies a la Comarca. Els diferents aspectes d’ambdues converses seran ara treballats pel Grup Parlamentari d’ICV-EUiA.

En una segona part de la jornada, Massana es va reunir amb diferents regidors de la Coalició al Vallès Oriental per tractar del desplegament local de la Llei de l’Autonomia Personal, més coneguda com a Llei de la Dependència.

En la roda de premsa que va tancar la tarda, Laura Massana va manifestar la seva “satisfacció per poder tenir aquest diàleg directe amb la gent que treballa al territori i per poder traslladar les seves problemàtiques al Parlament”. La diputada d’ICV va afegir que “el paper dels ajuntaments en temes com el desplegament de la Llei de la Dependència és fonamental, i per aquest motiu cal pactar amb immediatesa un millor sistema de finançament municipal”.

Per la seva part, el coordinador de l’Oficina Parlamentària i regidor d’ICV-EUiA a La Llagosta, Alberto López, va expressar la seva “convicció que l’Oficina serà una eina molt valuosa per fer arribar al territori l’acció del Govern d’Entesa i, de la mateixa manera, aconseguir que el teixit associatiu de la Comarca pugui fer arribar al Grup Parlamentari les seves inquietuds i els seus suggeriments”.

Per últim, el president d’ICV al Vallès Oriental, el granollerí Jordi Garriga, va considerar “fonamental aquest exercici de proximitat entre els representants de la ciutadania a les institucions i el teixit social”. En referència a la situació de l’Hospital, Garriga va afirmar que “l’ajuntament de Granollers té una part de responsabilitat en aquesta qüestió en la mesura que és present en el Patronat de l’Hospital”, i va anunciar que “properament Iniciativa de Granollers sol·licitarà una reunió a l’Equip de Govern per parlar del tema”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada