dijous, 30 d’octubre del 2008

ICV-EUiA PRESENTA UN PAQUET DE MESURES PER REDUIR DESPESES

El Grup Municipal d'ICV-EUiA de la Llagosta ha presentat un paquet de mesures econòmiques per al seu estudi i incorporació al pressupost 2009.

El passat dimarts 28 d'octubre el Grup Municipal d'ICV-EUiA de la Llagosta va fer entrega d'un escrit on es recollia una sèrie de mesures econòmiques i va demanar que es tinguessin presents en la elaboració dels pressupostos 2009. El document deia així:

-"Davant l'actual situació económica en la que ens trobem, el nostre grup municipal posa en coneixement de l'Area d'Economia les següents idees per estudiar-les i tenir-les en compte en la confecció del proper Pressupost'09.

*Aprovació o enfortiment de les mesures de control de la despesa del capítol 1: reducció d'hores extres, substitucions, despeses de quilometratge i dietes,...

*Congelació i/o reducció de determinades despeses del capítol 2: publicitat i propaganda, estudis i treballs tècnics, material tècnis i d'oficina,...

*Pla d'estalvi energètic. Elaboració i desenvolupament d'una auditoria energética per tal de fomentar l'estalvi energètic en les dependències municipals i a l'espai públic.

*Pla de contenció/reducció de despesa financera mitjançant negociació amb entitats financeres i avançaments de pagaments.

*Congelació de les retribucions als càrrecs polítics.

*Fer un seguiment encara més acurat dels ingressos: sobretot pel que fa a les transferències d'altres administracions, els cànons i els tributs.

Amb aquestes mesures volem fer la nostra contribució als comptes del pressupost de l'any 2009.

Volem deixar clar que, tot i la reducció del conjunt del pressupost per adaptar-se a la nova realitat dels ingressos, en les partides "més socials" no sols no volem que hi hagi retallada, si no que volem que concentrin la major part de l'increment que permeti el pressupost després de la retallada de les altres despeses menys imprescindibles.

Sense més a dir, estem a la seva disposició."-

Aquest document va ser entregat al Cap de la Comissió d'Economia F. Javier López, a qui li vam fer entrega de la còpia de la Regidora d'Hisenda Vanessa Herrador i al mateix Alcalde, Antonio Rísquez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada